Necesitatea magazinelor de specialitate

NECESITATEA MAGAZINELOR DE SPECIALITATE

Dorinţa de a oferi încredere și de a fi cât mai aproape de clienţi ne-a condus la varianta deschiderii francizelor BARRIER®.

Produsele noastre sunt fabricate doar pe bază de comandă.  Ne dorim să oferim clienţilor BARRIER încrederea că in magazinele noastre  vor găsi informaţii corecte și complete, raportate nevoilor proprii, oferite de personal specializat.

Avantajul unui magazin specializat spre deosebire de unul general este relația directă dintre vânzător și cumpărător, dialogul în urma căruia clientul ia decizia de cumparare adaptată perfect nevoilor sale.

În magazinele specializate vizitatorul se simte ca într-o familie. Dacă în marile magazine marfa este așezată pe raft, iar clientul trebuie să o aleagă singur, să citească eticheta, într-un magazin specializat, cumpărătorul este consiliat de vânzător și i se recomandă soluția potrivită pentru nevoile și bugetul lui.

Poziţionarea ca specialist pe piaţă și în mintea consumatorilor obligă foarte mult la calitate și standarde ridicate pentru vânzător.