De ce să alegi o franciză BARRIER® ?

MOTIVELE PENTRU CARE SĂ ÎNCEPI AFACEREA BARRIER® ACUM!

Nu trebuie să parcurgi etapele grele necesare unei afaceri noi. Nu pierzi timp, bani, nu te împotmolești în diferite probleme inerente oricărui început. Îţi punem la dispoziţie toată experienţa echipei BARRIER® și ne dedicăm direct, împreună cu tine, pentru ca business-ul tău să funcţioneze;

Cumperi o afacere la cheie (de-a gata). Sistemul funcţionează deoarece afacerea și-a dovedit profitabilitatea. Conceptul francizelor BARRIER® este rentabil, aspect verificat și prezentat în toate proiecţiile financiare. Francizatul cumpără o afacere gata concepută, mentinând astfel riscul minim.

Costuri mici în comparaţie cu ce oferă alte francize. Franciza BARRIER® oferă o afacere solidă, cu șanse foarte mari de dezvoltare succesivă. Cu o investiţie de 5.000 euro, puteţi consolida un business care vă aduce un profit consistent lunar.

Relaţia directă cu producătorul. Între francizor și francizat nu intervin terţe persoane care influentează preţul, francizatul beneficiază de cele mai bune oferte de preţ.

Suntem diferiţi
Designul unic al francizelor noastre şi elementele de identitate vizuală atrag publicul şi ajută ca punctele de vânzare să fie uşor de reţinut şi memorat. Franciza BARRIER® oferă un concept unic de prezentare, imaginea unui magazin primitor, echipat cu mobilier modern poziţionat eficient, mostre și exponate care reflectă înalta calitate a produsului final, asigurat de un proces de producţie modern și un montaj efectuat de personal calificat.