tehnologia utilizată

Produsele Barrier sunt fabricate și distribuite de compania Electric Plus, care ocupă unul dintre primele locuri pe piața românească în domeniul producției și montajului.

În efortul de a asigura cel mai înalt grad de confort posibil, ne bazăm pe un aliat puternic, cu o experiență de peste 50 de ani în producerea proflelor de calitate și care se adaptează perfect cerinţelor clienţilor noștri: sistemele de profle REHAU. Alături de profile, calitatea superioară a ferestrelor Barrier este desăvârșită prin folosirea celor mai bune materiale: sticlă, feronerie și alte accesorii. Specialiștii Barrier, mereu pregătiţi să lucreze cu materiale noi și tehnici inovatoare, beneficiază de traininguri periodice care le asigură cunoștinte avansate despre ce înseamnă ferestre de calitate și cât de importantă este funcţionarea impecabilă a acestora.

Astfel, încă de la linia de asamblare și până când montajul acestora a fost finalizat, ferestrele și ușile dumneavoastră sunt mânuite atent, până la cel mai fin detaliu.

Competenţa, tehnologia de ultimă generaţie, garanţia generoasă oferită pentru produsele și serviciile noastre, precum și pasiunea pentru lucrurile făcute  impecabil recomandă Barrier ca o adevarată “gardă de corp” pentru fiecare casă din România.