Produse și tehnologii Barrier

  • Produse showroom_10
  • produse-barrier
  • tehnologie-barrier
  • tehnologie-barrier-02

PRODUSELE BARRIER®

În prezent sunt disponibile utilaje pentru producţia de ferestre şi uşi PVC, foliere profile, curbare profile, producţia de uşi de garaj, uși industriale şi rulouri, iar din 2015 am început şi producţia de sticlă termoizolantă.

Produsele BARRIER® pot fi folosite la toate tipurile de construcţii civile și industriale, de la hale de producţie și depozitare, până la spaţii publice și locuinţe unde se dorește performanţă energetică și siguranţă, elemente foarte importante în viaţa de zi cu zi.

Competenţa, tehnologia de ultimă generaţie, garanţia generoasă, oferită pentru produsele și serviciile comercializate, precum și pasiunea pentru lucrurile făcute impecabil recomandă Barrier ca o adevarată “gardă de corp” pentru fecare casă din România.

TEHNOLOGIA FOLOSITĂ

În efortul de a asigura cel mai înalt grad de confort posibil, BARRIER se bazează pe un aliat puternic, cu o experiență de peste 50 de ani în producerea proflelor de calitate și care se adaptează perfect cerinţelor clienţilor: sistemele de profle REHAU. Alături de profile, calitatea superioară a ferestrelor Barrier este desăvârșită prin folosirea celor mai bune materiale: sticlă, feronerie și alte accesorii.

Fabrica BARRIER® beneficiază de un sistem integrat de producţie, care foloseşte linii de fabricaţie de la Rotox şi are o capacitate de producţie de 700 de unități pe zi.

Specialiștii Barrier, mereu pregătiţi să lucreze cu materiale noi și tehnici inovatoare, beneficiază de traininguri periodice care le asigură cunoștinte avansate despre ce înseamnă ferestre de calitate și cât de importantă este funcţionarea impecabilă a acestora.