Pregătește-te pentru succes cu franciza Barrier®

 • home-franciza-barrier-01

  BARRIER România

  • De ce să alegi o franciză ?

   O afacere proprie, în sistem de franciză, este una dintre modalitățile cele mai simple și sigure de a realiza profituri financiare într-un termen scurt.

   Cu o sumă de bani relativ mică poți demara o afacere prosperă, eficientă și stabilă, beneficiind de un concept perfect pus la punct și de notorietatea brandului.

  • De ce o franciză Barrier ?

   Franciza Barrier reprezintă soluția de succes pentru oricine își dorește să deschidă o afacere profitabilă în domeniul tâmplăriei de PVC.

   Cu franciza Barrier ai oportunitatea să eviți pierderile, să intri în business direct pe profit și să nu te impiedici de lipsa de experiență în domeniu.

  • Cui ne adresăm?

   Ne adresăm celor ce-și doresc o afacere sigură și profitabilă: nu numai celor fără experiență în domeniu, ci și celor fără experiență în business. Noi vom pune la dispoziția toturor resursele Academiei Barrier.

   În aceeași masură, ne adresăm specialiștilor, celor care deja lucrează în acest domeniu și doresc să se alăture unei firme puternice, simțind nevoia unui progres.

 • home-franciza-barrier-02

  BARRIER România

  • Tehnologia Barrier

   Competenţa, tehnologia de ultimă generaţie, garanţia generoasă oferită pentru produsele și serviciile noastre, precum și pasiunea pentru lucrurile făcute impecabil recomandă Barrier ca o adevarată “gardă de corp” pentru fecare casă din România.

   În urma investiţiei finalizate în 2014, Barrier® deține cel mai modern complex de producție de ferestre și uși din România.

  • Academia Barrier

   Pentru a obține un nivel ridicat de performanță în vânzări vă propunem programe de training adresate personalului din franciza dumneavoastră și vă punem la dispoziție instrumente și metode eficiente de dezvoltare profesională atât pentru personalul de vânzare, cât și pentru angajații cu responsabilități manageriale.

   Direcțiile de dezvoltare pe care vi le propunem pun accent atât pe creșterea nivelului de cunoștințe despre produsele, serviciile și procedurile Barrier, cât și pe îmbunătățirea abilităților specifice de vânzare, comunicare și relaționare cu clienții.

  • brandul BARRIER

   Barrier® este un brand puternic, sub umbrela căruia veţi găsi numai produse de înaltă calitate, concepute cu ajutorul tehnologiilor de ultimă oră și a celor mai bune materiale.

   Suntem mereu pregătiți să inovăm, să contribuim activ, să ne asumăm responsabilităţi și proiecte pe care le ducem întotdeauna la bun sfârșit cu onestitate, încredere și oferind soluții personalizate, simple și fabile pentru orice tip de locuință.