Saptamana Altfel

”Săptămâna Altfel” în casa Barrier

În cadrul programului “Săptămâna Altfel”, elevii claselor a VI-a de la Școala Mihail Sadoveanu din Bacău, au fost prezenți joi, 10.04.2014, la sediul Barrier pentru a avea un prim contact cu activitățile pe care le vor putea desfășura pe viitor.

Elevii au fost receptivi la informațiile furnizate, fiind fascinați atât de procesul de producție a ferestrelor și ușilor, cât și de activitatea de back-office ce coordonează întregul proces. Astfel, s-a realizat o comunicare interactivă cu întreg stafful Barrier®. Ca amintire, elevii au fost rugați să-și expună ideile și impresiile făcute, pe o tablă aflată într-o cameră din cadrul sediului.

Programul “Săptămâna Altfel” a fost demarat în toată țara și a avut ca scop implicarea elevilor în activități extra-curriculare. Pe lângă excursii, vizite la muzee, la sediile de poliție și de pompieri, au avut loc și câteva proiecte mai speciale. Spre exemplu, la Colegiul Național „Gheorghe Lazăr” din București, elevii au făcut schimb de roluri cu profesorii și au predat la clasă.

Cu ocazia “Săptamânii Altfel”, Microsoft a găzduit nouă clase de elevi interesați și pasionați de tehnologie. În cadrul întâlnirilor, s-a vorbit despre oportunități pentru tineri, mentorat, inovația din tehnologie, siguranța pe internet și multe altele.