11EVEN eveniment în premieră la Bacău, susținut de BARRIER

Miercuri 7 mai, Centrul de Afaceri și Expoziții “Mircea Cancicov”, Bacău a găzduit, în premieră, evenimentul 11Even.

Întelegand importanța unei manifestări de acest tip, Barrier® a participat alături de organizatori ca sponsor principal.

11EVEN este un eveniment organizat de Asociația Mutatis Mutandis, care aduce în Bacău 11 personalități naționale, 350 de persoane interesate de antreprenoriat și dezvoltare personală precum și firme importante.

Evenimentul la care a participat și Electric Plus, firma ce deține brandul Barrier®, este organizat în regim de voluntariat, iar banii încasați vor fi donați pentru două cauze educative și inedite: susținerea programului de voluntariat Youth Bank Centrul de Resurse și Urgențe Psihologice.

Comunitatea 11EVEN înseamnă: 11 orașe din România, 50 persoane implicate în organizare, peste 2 500 de persoane care au asistat la evenimente și 2 178 minute de discurs.

Tema de anul acesta a fost “Bringing joy in life”. Programul de voluntariat Youth Bank încurajează dezvoltarea unor abilități de antreprenoriat social, leadership, managament financiar și management al proiectelor, comunicare, negociere, lucru în echipă, prin responsabilizarea tinerilor și prin încurajarea implicării lor în comunitate.

Consecvent principiilor sale, Barrier® susține dezvoltarea abilităților personale, acestea fiind un element indispensabil pentru îmbunătățirea calității vieții.