Barrier nominalizată la Premiile Pieței …

Barrier nominalizată la Premiile Pieței de Tâmplărie Termoizolantă EURO-Fereastra 2014

Echipa Barrier® anunță faptul că firma noastră a fost nominalizată la Premiile Pieței de Tâmplărie Termoizolantă EURO-Fereastra 2014. Evenimentul se află la cea de-a șasea ediție și a devenit deja o tradiție pentru branșa autohtonă de profil.

Barrier® a participat la Radisson Blu Hotel București, la festivitatea de decernare a premiilor (Trofeul EURO-Fereastra, Diploma de Excelenţă), care a avut loc în data de 19 mai 2014.

Evenimentul s-a desfășurat sub motto-ul „20 de ani de tâmplărie modernă în România” și a constituit un bun prilej de a recompensa excelența în afaceri a companiilor ce activează în sectorul de ferestre/uși pe plan național.

Ceremonia de decernare a Premiilor Pieței de Tâmplărie Termoizolantă are loc în premieră, fiind parte integrantă a Conferinței Internaționale pentru Sisteme de Tâmplărie și Pereți Cortină EURO-Fereastra 2014. Cu ocazia galei, la festivitatea de decernare a premiilor, o serie de companii și personalități din sectorul de tâmplărie vor fi distinse cu Trofeul EURO-Fereastra și cu diplome de excelență.