Barrier susține programele sociale

Barrier susține programele sociale ale Fundației de Sprijin Comunitar

Barrier® a participat la o nouă ediție a Galei Premiilor Comunității Băcăuane, care a avut loc la Centrul de Evenimente Levisticum, Bacău, în data de 15 mai, ora 18.00. Ca și anul trecut, am avut deosebita plăcere de a susține acest eveniment de tradiție al societății civile locale, organizat de Fundația de Sprijin Comunitar Bacău.

Gala Premiilor Comunității Băcăuane este cel mai important eveniment local de recunoaștere și stimulare a responsabilității sociale, devenit deja o tradiție în comunitatea de afaceri. La fel ca și la edițiile anterioare, au participat companii multinaționale de prestigiu, firme locale de succes și personalități ale vieții publice băcăuane.

În fiecare an, peste 200 de participanți, printre care și Barrier®, se reunesc pentru a-și oferi susținerea semenilor defavorizați, dar și pentru a recunoaște și celebra meritele celor mai buni dintre ei, care s-au remarcat în anul precedent.

În același timp, Gala Premiilor Comunității reprezintă cea mai importantă acțiune de strângere de fonduri pentru susținerea programelor sociale, medicale și educaționale ale FSC și se adresează unui număr de peste 10 000 de beneficiari din județul Bacău.